Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Živoucí maskot pořadu Show Jana Krause pan Odvárka, na jehož přítomnost se snad ani v jednom díle moderátor nezapomene zeptat a jehož existence mnoha lidem stále vrtá hlavou, prý hlavní hvězdu pořadu pořádně ztrapnil!

Muž, který byl na všech dílech talkshow vyjma těch zahraničních, totiž neocenil velkorysou nabídku moderátora na osobní setkání.

„Po pěti letech jsem se dozvěděl, že chodí na každé představení za své peníze. Tak jsem se rozhodl, že bude chodit do první řady a zadarmo. Měl jsem pocit, že jsem udělal dobře takovému super fanouškovi,“ vyprávěl Jan Kraus (70) nedávno na přednášce pro studenty v rámci projektu Lidé z praxe.

„Pak jsem ho pozval do šatny. Přišel a dával mi najevo, že mu lezu na nervy. Byl takový nemluvný, byl jsem v rozpacích. Pochopil jsem, že mě má rád, když se na mě dívá, ale nerad je se mnou takhle blíž,“ jako by si posteskl Kraus a naznačil, že jelikož nechce pana Odvárku dráždit, protože o nejvěrnějšího fandu své šou nechce přijít, podobnou věc už nezopakuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám