Hlavní obsah
Článek

Vojta Kotek (36) nedávno představil svůj režisérský debut Padesátka, o němž přišel popovídat také Janu Krausovi (70) do jeho show. „Režírování mě baví, ale myslím, že jsem nesnesitelný, zvlášť na herce, protože si myslím, že bych to zahrál líp než oni, což není pravda, ale mám o tom jasnou představu,“ popsal sám sebe na place. Řeč ale přišla i na další témata, vztahová.

Není tajemstvím, že Kotek svého času randil s hereckou kolegyní Terezou Voříškovou (34), která pak zase chodila s Kryštofem Hádkem (42). A právě k tématu partnerských vztahů mezi herci se Kraus ve své show dostal. „Mě to ani nijak netrápí, já myslím, že máme takový docela rodinný kruh, který se tak různě uzavírá a otevírá a lidi z něj přestupujou a putujou, v hereckých kruzích je tohle prostě normální,“ řekl mimo jiné Vojta v díle, který poběží ve středu večer.

A přidal i jednu pikošku ze soukromí Voříškové a Hádka. „Se mnou je to asi trochu nuda, kdežto s Kryštofem je zábava. Třeba Terezka Voříšková říkala, že když spolu začali bydlet, tak prvních asi šest měsíců Kryštof nebyl schopen koupit žárovky, tak měli celou dobu čelovky. Takové dobrodružství se mnou nezažije,“ smál se u Krause.

Reklama

Další články

Načítám