Hlavní obsah
Článek

Když se občas potkáme s hercem Jiřím Krampolem (85) na ulici, všímáme si, že má období, kdy dost kulhá. Protože už není nejmladší, při posledním setkání jsme se ho zeptali na jeho aktuální zdravotní stav. S ničím se netajil.

"Celkově to jde. Pořád mám špatné koleno, ale to už trvá třicet let, kdy jsem měl přetržené vazy. A bohužel, když jdu, tak o tom vím. A někdy to bolí. Asi před dvěma měsíci jsem hrál tenis. Sice neběhám, ale různě jsem popobíhal, tak mě to druhý den opravdu vzalo. Doktorka mi doporučila lázně," prozradil.

"Bolest jde totiž až do páteře a mám tam asi vyhřezlou plotýnku. Ale do lázní se mi nechce, unudil bych se tam. Jinak mám celou zimu katar průdušek, ale to mám od dětství, takže to není nic nového. Ale byl jsem na všech možných vyšetřeních a musím zaklepat, prý jsem údajně zdravý. Možná jsem ale jen blbě vyšetřený," krčil rameny herec.

Z čeho se ale raduje, je stálá úspěšnost jeho pořadu. Sice mění jméno, ale na sledovanost si prý nemůže stěžovat. "Největší jsem měl v roce 2003, kdy to mělo 2 362 000 diváků. Je to naprosto neuvěřitelné. Ale pořád se lidé dívají, i když čísla se mění i podle televizí, kde se vysílá, " míní herec.

"Je tam jeden dar, který objevil Oliver Andráši na Slovensku. A to je ta ulice. Ostatně třeba i Bohumil Hrabal čerpal z hospody, z keců těch lidí. Fóry vznikají v hospodě a na ulici, kde mají lidé hlášky. Je to založené na tom, že někoho oslovíte a on řekne strašnou blbost. A to se líbí," je přesvědčený Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám