Hlavní obsah
Článek

Italská domácnost manželů Pellegrinových je vskutku bizarní záležitostí. Z manžela paní Marisy se totiž vyklubala bytost toužící po změně pohlaví, jejíž proměna ustrnula někde na půli cesty.

Městečko Pevergano má svou turistickou atrakci, jíž je šestapadesátiletá oběť plastických operací, která si říká Fulvia. Italská nešťastnice se narodila v mužském těle, které se jí už v pubertě přestalo zamlouvat, a rozhodla se tak pro proměnu v ženu. Předtím se ale ještě jako muž stačila provdat za Marisu, která je pro ni velkou oporou.

„Žijeme jako dvě sestry. Jde o soužití dvou normálních lidí, ale už nejsme jako manželé,“ tvrdí Fulvia, na niž by chtěl v koupelně nejspíš narazit jen málokdo. Ve snaze o dosažení dokonalosti totiž absolvovala 150 zásahů do obličeje, což nejvíce odnesly její monstrózní rty.

„Zkrášlovací“ operace zahrnující implantáty v ňadrech i pozadí vyšly Fulvii celkem na téměř dva milióny korun, ale příliš dobrá investice to nebyla. Zručnější než chirurgové, kteří se vyřádili na jejím těle, jsou snad i nadšenci se zálibou ve vycpávání mrtvých zvířat.

„Se svým tělem nejsem ještě úplně spokojená, protože není dokonalé. Dokonalost si představuji jinak,“ tvrdí Fulvia, která hodlá ve zvelebování své fasády pokračovat. Už teď je ovšem více než zřejmé, že k dokonalosti bude mít vždy hodně daleko.

Reklama

Další články

Načítám