Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Pavla Vítka jsme potkali na akci, která se nesla v duchu filmové hudby z 30. let minulého století. A cítil se tam jako ryba ve vodě. "Mně se tahle doba vždycky líbila. Ženám i mužům to velice slušelo, byli noblesní a elegantní. Je hezké, že jak si tady na to hrajeme, lidé změnili chování," byl nadšený Pavel.

My si zpěváka v podstatě nedokážeme vůbec představit v teplákách. "Taky je moc nenosím, možná jen tehdy, když pracuju na zahradě. Ale to upřednostňuju montérky. Tepláky mi nikdy k srdci nepřirostly, pracovní oděvy samozřejmě ano, protože kdo jiný by kolem baráku dělal než já," smál se.

"Ale tohle jsou ty správné montérky pro 30. léta," cítil se skvěle ve svém obleku poté, co si zazpíval evergreeny z oblasti swingu a jazzu, což si užil. "Bavilo mě to a bavilo to i publikum. Byl to pro mne výlet do 30. let se vším všudy," pochvaloval si.

My chtěli vědět, zda si smokingy a obleky nechává šít na míru. "Ten, který mám na sobě, byl na míru došitý, protože tím, jak roky zpívám, mám ke své postavě větší hrudník a tím se vám zvětší i ramena. Jsem taková atypická postava, asi by mi museli přešívat i kostým Krakonoše," dodal s nadsázkou, protože večírek se odehrával v luxusním hotelu ve Špindlerově Mlýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám