Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Martinu Randovou mohou znát diváci především z Ordinace v růžové zahradě, kde hraje Helgu, či z Divadla Na Fidlovačce. Tam účinkuje například v hrách Eva tropí hlouposti či Jeptišky. Věděli jste ale, že její herecké začátky přitom vedly přes hospodu a obchodní oddělení?

Popovídala o tom v Show Jana Krause na Primě. „Mě nevzali ani na konzervatoř, ani na DAMU, nikam. Tak jsem se nacpala do Jihlavy. A když jsem pak přišla z Mostu do Prahy, tak jsem neměla žádnou práci a přemýšlela jsem, co budu dělat. A samozřejmě, že jsem chtěla dělat divadlo, chtěla jsem být herečka, chtěla jsem si to zkusit v Praze. Ze začátku jsem dělala jen tak někde v hospodě a pak jsem potkala Tomáše Töpfera a ten mi nabídnul obchodní oddělení. Tam jsem dělala asi rok a půl, musím říct, že jsem tam trpěla, protože jsem slyšela, jak herci zkouší, hrajou… Moc jsem si přála přejít na druhou stranu a bylo mi líto, že tam nemůžu být, a tak jsem šla za Tomášem a řekla mu, že bych byla radši na jevišti. A pak si mě naštěstí vybral umělecký šéf Juraj Deák, který mě znal, pro malinkou roli. Pak přicházely větší a nyní jsem tam 15 let,“ povyprávěla Randová Janu Krausovi o své cestě za profesním snem.

A i na soukromý život přišla řeč, když herečka prozdradila, že muže svých snů zatím nepotkala. „Myslím, že ten pravý na mě ještě čeká. Teď to tedy ale žádné štěstí není,“ dodala herečka, která si svatbu zatím prožila jen prostřednictvím své role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám