Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený anglický zpěvák Olly Murs (31) svou národnost na exotickém Barbadosu opravdu nezapře. Zpěvák, jenž se proslavil v šesté sérii televizní soutěže X-Factor, totiž na první pohled vypadá jako typický Angličan, který si během roku na ostrovech moc tropických teplot opravdu neužije.

Momentálně se snaží aspoň trošku bronzu nachytat na prosluněných karibských plážích. A potěšil určitě řadu svých fanynek, protože se nechal zvěčnit jen v plavkách.

Rozesmátý zpěvák je sice pěkně bledý, ale to jeho početným zástupům obdivovatelek vůbec nevadí. Však také v X-Factoru pobláznil tisíce dívek a žen.

A to ani nevadilo, že nakonec skončil na druhém místě. Od té doby sbírá jen samé úspěchy. Na svém kontě má už čtyři podařené desky. Hned jeho debutové album Olly Murs se v žebříčku umístilo na druhém místě a jen za první týden se ho prodalo 10 tisíc kousků. Není divu, že ho na Barbadosu sledují na každém kroku všudypřítomní paparazzi.

Reklama

Další články

Načítám