Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rodina amerického zpěváka Craiga Stricklanda žila sedm dní v naději, že jeho příběh bude mít dobrý konec. Z ničivé bouře však bohužel nevyvázl živý.

Člen kapely Backroad Anthem se svými blízkými ještě oslavil Vánoce a pár dní poté se vydal s kamarádem na lov kachen, který se proměnil v obrovské drama. Jejich plány totiž narušilo nepříznivé počasí, kvůli němuž se z vodní nádrže Kaw v Oklahomě stal rozbouřený vodní živel.

Policisté před týdnem nalezli převrženou loďku a tělo Chase Morlanda, který Craiga doprovázel. Nepřístupný terén byl následně týden prohledáván, dokud nebylo v pondělí objeveno zpěvákovo tělo. Podle pitevní zprávy do poslední chvíle statečně bojoval o život, ale příroda byla proti němu.

„Podařilo se mu dostat se ven z vody a v bouři se vydal vzhůru do kopce, kde podlehl podchlazení. V posledních chvílích svého života necítil žádnou bolest a umíral s pocitem usínání. Teď už je v náruči našeho Pána,“ napsala vdova po Craigu Stricklandovi, která v těžkých chvílích hledá útěchu v modlitbách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám