Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už druhým rokem je s Českou Miss pevně spojená Iva Kubelková (46). Ta zde nepůsobí výjimečně v roli moderátorky, ale zhostila se úlohy ambasadorky.

Jelikož se nejedná o úplně známou profesi, ptali jsme se krásné brunetky, co tato činnost vlastně obnáší. „Jedna věc je práce s děvčaty, příprava deseti finalistek na finále. Druhá věc jsou věci kreativní. Mám prostor k tomu podílet se na vizuální stránce projektu. Mám šanci být v kreativním týmu České Miss a můžu vymýšlet, jak budou vypadat beauty spoty a tak dále,” vysvětluje Kubelková.

„Za tu dobu, kdy člověk funguje v šoubyznysu, se naučí vnímat věci tak, jak má. Samozřejmě vazby vznikají, na druhou stranu i ony (finalistky) jsou si vědomy toho, že jdou do soutěže, která je časově omezená, do soutěže, která jim může otevřít mnoho dveří, ale to už je otázka budoucnosti,” říká Iva a jedním dechem dodává: „Není to otázka lítosti. Je to všechno tak, jak má být.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám