Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po vánoční a novoroční přestávce nastoupili protagonisté chystaného muzikálu Sibyla – Královna ze Sáby opět do „pracovního procesu“. Dopoledne cepoval režisér Radek Balaš s asistentkou choreografie Lucií Holáskovou company, odpoledne nastoupili na plac sólisté.

Jedna ze Sibyl, zpěvačka Eva Burešová (22), laškovala s Danem Hůlkou (55), který v muzikálu ztvární krále Šalamouna. V tílečku předvedla sexy dekolt, do kterého se oblíbený zpěvák s radostí zahleděl. Než půvabná zpěvačka vyrazila na zkoušku, lačně pokukovala po zákuscích v cukrárně. Na rozdíl od jiných zpěvaček si totiž ani po vánočních svátcích nemusí hlídat postavu, protože nepatří k dámám, které tloustnou už jen při pohledu na cukroví.

„Mám skvělé spalování. Můžu se nacpat čímkoli a kdykoli a ručička na váze se z tradiční váhy nevychýlí. Vánoce i silvestra jsem si tedy, co se jídla týče, užila naplno, nešetřila jsem se ani při testování cukroví. Bylo toho všeho opravdu docela dost. Až jsem se sama divila své sváteční spotřebě. Ale pozor, zapracovat na sobě přeci jen v dohledné době budu muset. Špeky neoplývám, ale musím postavu zpevnit. Viděla jsem se v plavkách a fakt to potřebuju,“ nešetřila možná až zbytečnou sebekritikou zpěvačka a budoucí muzikálová Sibyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám