Hlavní obsah
Článek

Dánská modelka Josephine Skriver (22) pochází z poměrně netypické rodiny - oba její rodiče jsou homosexuálové, které svedl dohromady inzerát v časopise. Ten podala její matka ve chvíli, kdy zatoužila po dítěti. „Najdou se gay páry či muži, kteří se chtějí stát tátou? Jsem svobodná matka, která chce mít děti“, stálo v něm.

Ozvalo se několik zájemců, hned ten první se stal otcem Josephine. Modelka dle svých slov vyrůstala v láskyplném prostředí, jehož uspořádání však ne všichni akceptují (oba její rodiče mají své partnery, které modelka označuje jako ‚bonus-mom‘ a ‚bonus-dad‘). Nejhorší prý nebyly poznámky spolužáků na střední škole, jak by se dalo předpokládat, ale později komentáře na sociální síti. ‚Je to nechutné‘ a ‚Je to odporné‘, píší jí lidé.

O své rodině modelka pohovořila v reakci na prohlášení návrhářského dua Dolce&Gabbana, že děti počaté pomocí umělého oplodnění jsou podle nich ‚syntetické‘ a že věří na takzvanou tradiční rodinu. „Když se na mě lidé podívají a vědí, že jsem dítě z umělého oplodnění, doufám, že vidí osobnost, člověka jako každého jiného,“ říká Skriver, jež je úspěšnou modelkou, která předváděla pro Chanel, Valentina či značku Victoria´s Secret. Z focení pro VS jsou také fotky v prádle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám