Hlavní obsah
Článek

Legendární Starci na chmelu znovu ožijí ve zbrusu novém filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí. Diváci se mohou těšit na roztančené známé tváře všech věkových kategorií.

Děj filmu prošpikovaného muzikálovými písničkami není složitý. Parta studentů konzervatoře se svými učiteli vyrazí na soustředění do přírody. Za úkol dostanou nastudovat výše zmíněný muzikál Starci na chmelu.

Jak už to tak bývá, krom toho se stihnou zamilovat, pohádat, poprat a zase usmířit. No a také samozřejmě pořádně si zatančit. Jak můžete vidět v naší videoukázce, objeví se nejen populární zrzka Vica Kerekes, v rytmu slavné hitovky Bossa Nova se roztančili i Roman Vojtek, Adam Mišík, Vladimír Polívka a milovník žen Martin Písařík. Posledně jmenovaný si zahraje fotografa, do kterého se zamilují všechny holky ze třídy pražské konzervatoře. Herec si tak v přítomnosti půvabných dívek nadmíru užíval.

I když jsou ve filmu použity původní písně Starců na chmelu, nejedná se o jeho remake. Film doplní nové verze písní a hudba od Petra Maláska, o choreografii filmu se postarala jeho žena Dana Morávková. Roztančený snímek má premiéru 14. ledna.

Reklama

Další články

Načítám