Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebritami obsypaný ostrov St. Barts oblažili svou návštěvou i mladší sourozenci vévodkyně z Cambridge. Pippa (40) a James (28) Middletonovi sem dorazili už před koncem roku, a jelikož jsou oba po loňských rozchodech single, není divu, že se do Karibiku vydali sami. Alespoň měli prostor se do sytosti vyžít po sportovní stránce.

Pippa s Jamesem totiž nejen ve své domovině, ale i různě po světě absolvují ve dvojici nejrůznější závody a maratony, obvykle pro charitativní účely. Na ostrově si tentokrát zasportovali jen tak pro radost a dokázali, že ani tenisová raketa jim není cizí. Však také není ročník Wimbledonu, kde by je v hledišti nebylo vidět.

Ještě začátkem loňského roku to přitom na obou stranách vypadalo spíš na svatbu. James od února 2013 chodil s anglickou modelkou a herečkou Donnou Air, ale koncem září James vztah ukončil. Později se sice začalo spekulovat, že to není pravda, ale dvojici spolu od té doby nikde nebylo vidět. A evidentně spolu netrávili ani silvestr. O dva týdny později to samé následovalo i u Pippy. Té se rozpadl vztah s bankéřem Nicem Jacksonem po třech letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám