Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lyžařskou sezónu sice modelka Andrea Verešová (43) vítala ve Špindlerově Mlýně, kde má s rodinou apartmán, svátky tam ale tentokrát nestrávila. A hlavní roli v tom nehrály ani sněhové podmínky, které nebyly úplně ideální, i když se vlekaři snažili zasněžovat ostošest.

"Byli jsme domluvení s rodinou, že tentokrát uděláme změnu. A vyrazili jsme do Tater jako v dobách mého dětství. Pro mne to sice bylo trochu nepohodlné kvůli balení, protože ve Špindlu máme prakticky druhý domov, takže všechny věci tam máme, ale stálo to za to," svěřila Super.cz Andrea.

Do Tater si zabalila úplně stejný model, který předvedla právě i na zahájení lyžařské sezóny v Krkonoších, kde s ní natáčela i slovenská televize, takže místní svými luxusními outfity nijak nepřekvapila.

S manželem a dětmi Vanesskou a Danielem, které milují snowboarding, si užili tatranské svahy i místní kuchyni. "Všude dobře, na Slovensku nejlíp. Vždyť je to moje rodná domovina," rozplývala se Verešová, která v Tatrách přivítala i další rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám