Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na světlo světa se právě dostaly fotky a upoutávka k filmu Dvojníci, který by se měl stát hereckým koncertem Ondřeje Sokola (52). Klasickou komedii člen populární partičky pouze nerežíruje, ale, jak už název filmu napovídá, ztvární zde hned hlavní dvojroli.

„Shodou náhod se potkají dva muži, kteří jsou si neuvěřitelně podobní, i když každý žije úplně jinak. Středoškolský profesor spořádaně, má rodinu, dům a svoje studenty, a ten druhý je zase zloděj, který se snaží životem proklouznout, jak se dá," říká Sokol o svých rolích.

Oblíbený bavič často při natáčení střídal obě role i během jednoho dne. „Byla to samozřejmě výzva, ale docela mě to bavilo, měnit se i několikrát za den,“ vysvětlil herec, jehož jedna poloha vyžadovala po vizuální stránce usedlé oblečení a učesání pěšinky, s druhou si už více práce daly hlavně maskérky.

Kromě Sokola ale diváci v kinech uvidí i další známé tváře. Manželku učitele ztvárnila Jitka Schneiderová a přítelkyni zloděje Simona Krainová (51), o čemž jsme vás již informovali. Parťákem slušňáka byl potom Miroslav Etzler, grázla Jakub Kohák. „Ondra v tom filmu podává životní výkon, to musíte vidět,“ dodal vtipálek Kohák.

Reklama

Další články

Načítám