Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Srdce českých diváků si získal hlavně v komediální poloze, v posledních letech ale Oldřich Kaiser dostává stále více dramatických rolí. Předloni exceloval ve filmu Klauni a za necelé tři měsíce ho uvidíme ve filmu Rudý kapitán.

Do filmové adaptace bestselleru tajemstvím opředeného spisovatele Dominika Dána jej režisér Michal Kollár obsadil i přesto, že role vyžadovala poměrně náročnou fyzickou přípravu. „Moje postava páchala v minulosti opravdu hrůzné věci, a tak ovládá i bojové umění. Jednu rvačku jsme museli s kaskadéry nazkoušet v tělocvičně, kam jsem chodil na tréninky,“ popsal svoje přípravy Kaiser. Toho můžete na jednom snímku vidět ve zkrvaveném nátělníku a se šrámy v obličeji. Pohled je to opravdu odstrašující.

A nejen tyto scény v detektivním thrilleru, který vychází z reálných příběhů detektiva z oddělení vražd a kde si svoji poslední roli zahrál i oblíbený Ladislav Chudík, jsou opravdu akční. Přesvědčit se o tom budou moct diváci v kinech od 10. března 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám