Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) skončila ve StarDance na krásném druhém místě, byť ji řada diváků od začátku pasovala na hlavní favoritku soutěže. Nakonec ale vyhrála herečka Marie Doležalová (37).

Schneiderová si i tak účast ve StarDance naplno užila. Kvůli soutěži za Jitku musely v divadle často zaskakovat kolegyně, po skončení StarDance ale Schneiderová opět nasedla do rozjetého vlaku a bavila diváky například v muzikálovém představení Mýdlový princ. I tam mají všichni její fanoušci možnost vidět Jitčino taneční umění. Herečka své ladné nožky roztančila i během silvestrovského představení. A vůbec jí nevadilo, že poslední den v roce pracuje.

„Tohle představení je skvělé a vyloženě si písničky Václava Neckáře užívám. Mám k muzice vřelý vztah a tady je to prostě paráda. Trošku si i zatančím, zazpívám a nabije mě to,“ prozradila druhá nejlepší hvězda tanečního parketu. Po skončení muzikálu si herečka užila poklidný, odpočinkový a příjemný večer, protože, jak sama poznamenala, žádné obří "kalby" k silvestrovské pohodě nepotřebuje.

Reklama

Další články

Načítám