Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) pláče! Osmadvacátého prosince totiž odešel na věčnost jeho tatínek Ivo Mareš (†65). Všechno pozlátko šoubyznysu je rázem fuč, Leoš prožívá nejhorší chvíle svého života.

„V pondělí 28. prosince v 11:41 dopoledne zemřel po dlouhé těžké nemoci. Byl jsem u něj, seděl u jeho postele a držel ho za ruku,“ napsal na svou sociální síť smutný Mareš.

„Děkuji Vám všem, kdo jste dnes přišli vyprovodit mého tatínka na jeho poslední cestu,“ napsal k sobotnímu pohřbu.

Loni přitom zažíval velkou euforii, konečně se zbavil Petry Faltýnové, našel si novou lásku, překvapivě skvěle tančil ve StarDance a zkusil si i vlastní talkshow.

Jenže osud se rozhodl připravit mu na konec roku pořádnou ťafku.

„Leoš je zdrcený, na druhou stranu si oddechl, že se ta informace na veřejnost dostala až po pohřbu a média tak nechala rodinu v klidu se s panem Marešem naposledy rozloučit,“ řekl Super.cz kamarád Mareše s tím, že někteří zástupci sedmé velmoci naprosto nesmyslně spekulují o tom, že moderátor byl se svým tátou v rozepři a že se s ním usmířil teprve nedávno.

„Je to hloupost. Rodiče se mu rozvedli v jeho patnácti, to je pravda, jenže od osmnácti Leoš s otcem bydlel a vždy spolu měli perfektní vztah. Mluvil o něm vždy hezky,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám