Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodné Velké Británii platí za hvězdu první velikosti, kromě nesporného hudebního cítění jako pianistka a zpěvačka na sebe ovšem Myleene Klass upozorňuje i hojnou účastí v nejrůznějších reality show, které jsou u ostrovanů stále populární. Poslední dobou se ale prosazuje především jako televizní moderátorka. Ve svém nabitém programu ale přesto našla čas vyrazit se svými dvěma dcerami do tropů.

Sedmatřicetiletá maminka nyní sdílí na sociálních sítích spousty snímků z dobrodružné dovolené, kde prosluněné pláže kombinuje s výpravami do džungle či za vodopády. Tajnůstkaří ovšem se sdělením destinace, kam si odjela užít příchod roku 2016. Jednou z možností by mohly být i daleké Filipíny, odkud pochází její maminka. Ani její tatínek přitom není Brit, ale pro změnu Rakušan.

Myleene je sice singl maminka osmileté Avy Bailey a čtyřleté Hero, naříkat nad nedostatkem nápadníků ale rozhodně nemusí. S otcem jejích dcer bodyguardem celebrit Grahamem Quinnem sice v roce 2008 zrušila plánovanou svatbu, ale nakonec si jej o tři roky později skutečně za přítomnosti pouhých 16 lidí vzala, manžel od ní ale po čtyřech měsících odešel.

Jejím posledním partnerem byl pohledný Skandinávec, o jehož totožnosti se Myleene ani po roce jejich vztahu médiím nezmínila. Loni v květnu se ale rozešli. Od té doby si zpěvačka střeží soukromí snad ještě víc, než dřív.

Reklama

Další články

Načítám