Hlavní obsah
Článek

Herec Russell Crowe (51) není zrovna celebritou, s níž je dobré pustit se do křížku. Dokáže velmi agresivně dávat najevo svou nevoli. A naposledy se o tom přesvědčila posádka aerolinek Virgin Australia. Hollywoodská hvězda cestovala z rodné Austrálie a chtěla v podpalubí převézt také vznášedla. Když odmítla uposlechnout a stroje nechat v Austrálii, byla z přepravy vyloučena zcela.

„Ubohé Virgin Australia. Nesmí se převážet segway vznášedla jako zavazadlo? Dost pozdě říct nám to až na letišti. Děcka a já jsme byli vyloučeni z přepravy. Sbohem, Virgin. Nikdy víc s vámi,“ zuřil Crowe na Twitteru.

Vznášedla Segway jsou ale zakázána ve většině aerolinií, protože obsahují velké lithiové baterie.

„Dobrý den, Russelle, tyto informace jsou zdůrazněny v sekci nebezpečné předměty v potvrzení k zarezervování letenek a v upomínce check-in, které vám byly zaslány emailem v předstihu. Také jsme toto téma probírali na Facebooku a Twitteru a v dalších našich médiích. Chápeme vaši frustraci, nicméně prosím pochopte, že bezpečí je naší hlavní prioritou,“ vzkázal mluvčí Virgin Australia hollywoodskému herci.

Reklama

Další články

Načítám