Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Andrlová (55) si loňský rok nijak zvlášť nepochvaluje a věří, že ten letošní se jí bude dařit lépe. Ona i její další kolegové ze seriálu Přístav se při rekapitaluci roku 2015 zamysleli i na tím, co nejšílenějšího je loni potkalo.

"Byl to průměrný rok, ani nejhorší, ani nejlepší. Doufám, že ten se šestkou na konci bude lepší. Neřekla bych, že by mi nějak rychle utekl. Rychle mi dny utíkají, když je hodně práce. Což je většinou na jaře a na podzim. Nemám moc ráda prázdniny, protože to je práce málo a já nejsem vyloženě odpočívací typ. Takže prázdniny se mi trochu táhnou. Ale když mám tento rok zhodnotit celkově, pak bych řekla, že to byl dobrý rok," míní Ivana Andrlová.

"Šílené situace já zažívám pořád, protože si je taky dost často sama vytvářím. Jsem panikářka a pořád něco ztrácím. Dokážu ztratil mobil v jedoucím autě a dvě hodiny nejsem schopná ho najít. Takže pro mě je život v podstatě jedna velká šílenost," dodala.

Naopak její kolegyně Olga Želenská si loňský rok pochvaluje. "Byl to úžasný rok. Na jeho začátku jsem hrála v muzikálu, v létě jsem dostala roli v seriálu Přístav. Průběžně také jezdíme po různých městech s naší Divadelní společností Háta a máme vyprodáno. Takže rok 2015 pro mě byl opravdu velmi šťastný. Doufám, že ten další bude taky takový," věří Želenská a doplnila, že žádný šílený zážitek nemá. "Zaplaťpánbůh se nic tragického nestalo. To jsem si vybrala v dřívějších letech. Můj život je bláznivý od rána do večera. Já mám všechny dny bláznivé," směje se.

S hodnocením roku se s ní shoduje herec Václav Jiráček. "Byl to parádní rok a těším se na rok 2016. Netuším, jestli byl nejparádnější za poslední období, nehodnotím svůj život zpětně, dívám se vždycky jen dopředu. Většinou uplynulý rok hodnotím 1. ledna v kocovině. A letos to bude zřejmě to samé," tvrdil a zpětně se zamyslel nad osudem vánočních kaprů. "Přál bych si, aby v budoucnu nebylo možné prodávat živé kapry a já se nemusel dívat na utrpení, které zažívají v kádích na ulici. Mrzí mě, když vidím ty omlácený a vystresovaný chudinky, které si někdo koupí, odnese je domů v igelitce, strčí do vany s chlorovanou vodou a za několik dnů zabije paličkou na maso. To, že kapr nekřičí, neznamená, že by ho to nebolelo," myslí si.

"Pro mě byl tento rok celkem zlomový. Pracovně velmi úspěšný, ale i v osobním životě jsem byl spokojený. Mám radost z dcerky, která je šikovná, mám dost času věnovat se nejen jí, ale i sobě. Zklidnil jsem se, prostě jsem se konečně našel. Čas mi utíká moc hezky, nemám důvod si na nic stěžovat, je mi fajn," pochvaloval si Martin Zounar (56).

"Nejšílenější zážitky mám z uplynulého roku spojené s natáčením seriálu Přístav. Padal nebo skákal jsem do vody, vyzkoušel jsem si, jaké to je, když na vás od ohně chytne oblečení. Nejkrásnější zážitek byl pro mě třeba první školní den mé dcery. Když můžu, což je naštěstí hodně často, do školy ji doprovázím. Když se se mnou loučí, zamává mi a pošle vzdušnou pusu, je to okamžik, který si nenechám vzít, nejkrásnější moment na světě," dodal vzorný taťka.

Za nijak zvláštní považuje uplynulý rok herečka Kristýna Kociánová. "Byl normální, běžný, nic zásadního se během něj nestalo. Nepotkala mě žádná katastrofa. Naštěstí. Naopak jsem dostala nabídku na práci v seriálu Přístav, kterou mám moc ráda. Takže to byl dobrý rok, a když si ho promítnu zpátky, byla jsem s ním moc spokojená, i když právě s nástupem do seriálu se mi život dost zrychlil," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám