Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I známé osobnosti poslední den v roce zažívají různé legrace, ale bohužel i neštěstí. Přečtěte si, co za šílenosti se přihodilo na silvestra sedmi z nich, je to opravdu síla!

Kuchtík Ladislav Hruška (46) slaví raději už den před tím. „Probouzím se kolem večera, připiju si šumivým celaskonem a až to všechno organizované veselí a nervozita opadne, vyrážím osobně popřát nebo telefonuji svým nejbližším,“ řekl nám znavený Ládík. Ten nikdy nezapomene na oslavu posledního dne roku ve Špindlu, kde mu na zádech přistál ohnivý čert, pyrotechnika od Vietnamců.

Smutnější zážitek má tanečník Filip Jankovič. „Nejhorší bylo, když se moje spolužačka otrávila alkoholem a já s ní v sanitce v noci jezdil po doktorech. Naštěstí to ale přežila,“ vzpomíná.

Podobně mohl dopadnout moderátor Petr Vojnar. „Nejhorší byl můj silvestr v sedmnácti. Do té doby jsem vypil pár piv, tehdy jsem ale za večer smíchal osmnáct druhů alkoholů. Hotový světový rekord! Pamatuju si naposledy, jak jsem se to snažil rozchodit po čtyřech, pak jsem byl dva dny v kómatu,“ směje se dnes už vzpomínce Vojnar.

Jan Bendig (30) jednou silvestra všem pokazil. Chtěl se před oslavou prospat a vzal si otcův prášek na spaní. Jenže byl moc silný. „Probudil jsem se ve stejnou hodinu, kdy jsem usnul, jenže až další den. Nikdo už druhý den odpoledne se mnou oslavu opakovat nechtěl,“ směje se Bendig.

Andrea Pomeje (35) zase málem ohrozila životy lidí v hotelu ve Špindlu. Kamarád prý připravil ohňostroj, Andree a její přítelkyni ale připadalo, že má pyrotechnika moc dlouhý knot. „Neměly jsme nůžky, ale zapalovač ano. Co vám budu povídat: k polednímu slunci tenkrát vylétly rachejtle za pětadvacet tisíc. Zvukově to bylo super!“ chlubí se.

I herec Miroslav Hrabě zažil silvestrovské překvapení. Poslední den v roce měl vystoupení v divadle ABC. „Hráli jsme Jak je důležité míti Filipa. Hosté z klubu se na nás domluvili a během scény nám vysmátí prošli přes pódium s tím, že jdou na exkurzi. Hrál jsem majordoma a sluhu hlavního hrdiny, tak jsem jen suše pohotově prohlásil: ‚Promiňte pane, ale já jsem je nezval!‘. Skoro jsme to pak kvůli smíchu nebyli schopni dohrát,“ vzpomíná herec.

A nakonec jeden vtipný zážitek od Lindy Finkové. „Jsem trapná! Jediné, co si pamatuju zajímavého ze Silvestra, je to, že mi před pár lety přesně o půlnoci umřelo tamagoči (elektornické zvířátko, o které se člověk musel pravidelně starat, krmit ho, uklízet po něm, jinak by zahynulo – pozn. red.),“ pobavila nás zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám