Hlavní obsah
Článek

Renée Zellweger byla jednou vdaná, ale vztahů u ní proběhlo tolik, že se v nich dá těžko orientovat. Neklapalo jí to se slavnými ani s neznámými muži. Poslední dobou to ale vypadá, že si pro ni ten nahoře přeci jen připravil optimističtější scénář, v němž byl do hlavní úlohy obsazen bluesový muzikant Doyle Bramhall II., s nímž herečka tvoří pár od roku 2012.

Představitelka oplácané zmatkařky Bridget Jones, která nedávno dokončila natáčení dalšího pokračování této romantické komedie nesoucí název Bridget Jones’s Baby, si ovšem na svého prince musela počkat až po dovršení čtyřicítky. Společně se naposledy objevili v dobré náladě tento týden na letišti v Los Angeles, kam dorazili z Atlanty.

A kdo sympatické herečce už prošel náručí? V letech 1999 - 2000 byla zasnoubená s Jimem Carreym, o tři roky později měla románek s muzikantem Jackem Whitem, v roce 2005 se vdala za zpěváka Kennyho Chesneyho, ale po několika měsících sňatek anulovali. Dva roky randila například i s hercem Bradleym Cooperem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám