Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K moderátorskému faux-pas nemajícímu obdoby, které se přihodilo před nedávnem Stevovi Herveymu v Las Vegas během finále soutěže Miss Universe, se s odstupem času vyjádřila i poškozená Miss Kolumbie Ariadna Gutiérrez. Ta musela korunku královny krásy po jeho mylném ohlášení vítězky předat konkurentce z Filipín. Dvaadvacetiletá modelka a začínající televizní moderátorka neskrývá, že se v ten moment cítila maximálně ponížená.

„Bude to už navždy zaznamenané, že se Miss Universe stala Kolumbie, cítila jsem to tak, i když to trvalo jen nějaké tři až čtyři minuty. Byla to obrovská křivda a velice ponižující pro mě i všechny lidi z Latinské Ameriky v publiku,“ řekla Gutiérrez v rozhovoru pro kolumbijské Radio W.

„Neměla jsem signál, nedostala jsem žádné telefonáty, jen pár lidí mě mohlo kontaktovat, ale potřebovala jsem truchlit kvůli tomu, co se tu noc stalo. Bylo to pro mě moc těžké. Vždycky jsem snila o tom, že budu Miss Universe. Snila jsem o tom, že nepotěším jen svou rodinu, ale i všechny v Kolumbii. Teď ale musím žít dál,“ přiznala velké zklamání kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám