Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Phoebe Price (51) marně touží po rozšíření své filmografie. Režiséři ji obsadili jen do několika málo epizodních rolí (například seriálu Akta X), ale pak na ni zapomněli.

Rodačka z Alabamy však vytrvale dobývá Hollywood prostřednictvím svých laciných gest, o které mají fotografové v Los Angeles neustálý zájem. Zatím však kupodivu nedostala nabídku ani na hraní ve filmech pro dospělé publikum.

Vyžilá zoufalka se naposledy snažila zaujmout kohokoli z filmové branže jako lascivní krasobruslařka. V Kalifornii sice panují poměrně příjemné teploty, ale přesto se snaží vyjít vstříc i milovníkům zimních sportů.

Výhodou je to, že na kluzišti můžete klidně bruslit jen v krátké sukénce. A přesně to udělala Phoebe Price. Místo poklidného bruslení však tato herecká antihvězda schválně roztahovala nohy a vystavovala na odiv své kalhotky.

Pokaždé samozřejmě za přítomnosti lačných fotografů. Není divu, že tato ženština s pochybnou pověstí zatím nezazářila v žádném oskarovém snímku, což je prý její velký sen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám