Hlavní obsah
Článek

Lidový všeuměl a hvězda Primy Láďa Hruška (46) pokořil s loni vydanou knihou Láďa Hruška se vrací:

Kuchařka pro samouky magickou hranici sta tisíc prodaných výtisků. Hruška tak úspěšně navazuje na triumf předloňské prvotiny, která s bezmála půlmiliónovým prodejem zůstává nejprodávanější kuchařkou všech dob.

"Z úspěchu téhle knížky jsem nadšený, byl to profesně složitý rok, jehož konec jsem si nemohl představit šťastnější. Doma vše v pohodě, novému pořadu přejí diváci a v září narozená knížka, která si to, myslím, zaslouží, má úspěch. Děkuju všem, co mě mají rádi, za podporu a přeji vše dobré," prozradil Hruška, který se v rámci promo tour k nové knížce stihl dvakrát zapsat do české knihy rekordů a pod stromečkem mu tak přibyly i dva certifikáty o českém rekordu v počtu autogramiád v jednom měsíci a největším počtu podepsaných knih jednoho titulu.

A jak bude Láďa slavit poslední den letošního roku? "Nejsem silvestrovský typ, obecně se povinnému slavení vyhýbám, zejména svých vlastních narozenin a podobně. Já slavím každé nové ráno," směje se Láďa, jenž prý raději paří o den dříve, a dodává: "Na Nový rok si nezapomeňte dát čočku!"

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám