Hlavní obsah
Článek

Modelka Romana Pavelková (40) si letošní Vánoce užila poprvé v roli maminky. A byla to obrovská změna. „Všichni jsme už odrostlí a žádné malé děti tam nebyly. Mívali jsme ty Vánoce klidnější, byli jsme zvyklí večeřet v sedm hodin a potom si v klidu jít rozbalovat dárky. Tak na pohodu. Letos nám do toho přišel Maxíček,“ vyprávěla Romana.

„Mamce jsem říkala, abychom tu večeři udělali dřív, protože Maxík chodí už v osm spát. Bohužel, Vánoce jsou hektické a spousta věcí se nestíhá. Nakonec jsme večeřeli zase v těch sedm a to už byl malý unavený. Jakmile jsme začali jíst, propukl v ohromný pláč. Snažila jsem se ho chvíli houpat a druhou rukou jíst, potom jsem si ho už ale musela vzít na klín. Naštěstí jsem nemusela vstávat od stolu,“ popsala Romana průběh štědrovečerní večeře.

Maxovi jsou teprve čtyři měsíce, takže ho zatím atmosféra Vánoc míjí, to teprve přijde. „Už se těším, až to bude vnímat a sám si ty dárečky rozbalovat. Ta nehraná radost dětí je nejvíc!“ dodala Romana. Ostatní si ale vánoční atmosféru vychutnali dosyta, včetně zmíněných dárků, kterých bylo u Pavelkových opravdu hodně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám