Hlavní obsah
Článek

V ulicích Londýna bylo zase jednou pořádně veselo. Do víru noční zábavy se totiž pustily Vicky Pattison a Jem Lucy, které své hrudníky nehalí ani v zimním období.

Televizní hvězdičky, jež spojuje reality show Ex On The Beach, dobře vědí, že si kariéru béčkových celebrit postavily na odhalování. Vystupování Vicky a Jem na veřejnosti se tak příliš neliší od výtržností, jež předváděly před kamerami.

Holky z reality show se tak na noční tah patřičně vyparádily a zvolily outfity, v nichž vynikla jejich umělá ňadra. Vicky a Jem se nejspíš předháněly v tom, která své ženské zbraně vystaví více, takže bylo na co koukat.

Vyprsené Britky na sebe strhávaly pozornost, přestože s sebou měly pánský doprovod. Společnost jim dělali Rogan O´Connor a Joss Mooney, kteří se také domnívají, že cesta ke slávě vede přes účast v exhibicionistických televizních pořadech.

Pozornost vzbuzovalo především spojení Vicky s Jossem. V minulosti už spolu totiž prožili románek, který přerušilo účinkování Pattison v reality show I´m Celebrity... Get Me Out of Here, v níž zvítězila. O chloupek slavnější Vicky se tak stala lákavým zbožím, a Joss využil možnost opět se vedle ní zviditelnit.

Reklama

Další články

Načítám