Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zachumlanou v bundě a šálu ji asi diváci často nevídají, přesto asi většina poznala, že je na fotce moderátorka a bývalá televizní hlasatelka Stanislava Lekešová. Ta se spolu s kolegyněmi z Českého rozhlasu Dvojka Terezou Herz Pokornou a Dashou ještě v předvánočním čase zapojila do akce Armády spásy.

Spočívala v tom, že spolu s pracovníky charitativní organizace na pražském Andělu rozlévaly polévku a rozdávaly potravinové balíčky i oblečení lidem v nouzi nebo bez domova.

Pomoci se ani jedna nezdráhala. „Nad zapojením do téhle akce Armády spásy jsem neváhala ani chviličku, protože si myslím, že je to potřeba. Člověk má pořád pocit, že toho je málo, co udělal pro ostatní. Myslím si, že bychom měli pamatovat a myslet na ty, kteří něco potřebují, během roku daleko častěji, nejen o Vánocích,“ uvedla k účasti Stáňa Lekešová, nyní moderátorka televizní i rozhlasová.

Reklama

Další články

Načítám