Hlavní obsah
Článek

Herec a divadelní principál Jan Hrušínský si nedal pauzu ani mezi svátky. V jeho Divadle Na Jezerce se pořád hraje. A to dokonce i na silvestra. A stejně jako otec nelení ani jeho dcery Kristýna a Bára a manželka Miluše Šplechtová (66), které s ním v divadle též spolupracují.

„V našem divadle je to tradice, že na silvestra hrajeme dvě představení, jedno odpoledne, druhé

v podvečer, a shodou okolností to bude dvoják Poslední aristokratka. Prostě silvestr, nesilvestr, divák se chce bavit, tak jsme tu. A rádi. Pak si s kolegy popřejeme do nového roku, možná si přiťukneme a rozejdeme se. Hrát začínáme 7. a 8. ledna, kdy jedeme na zájezd na Slovensko a Na Jezerce zahájíme o týden později,“ uvedl Jan Hrušínský.

Jak prozradil, rodinný závěr roku a vítání toho nového nebudou nijak rozdováděné. „Oslavy bouřlivých silvestrů mám dávno za sebou, ani je nijak zvlášť nevyhledávám, prostě nic mi to neříká. Vyhýbám se rachejtlím a petardám všeho druhu, navíc náš pes a kocour jsou na tom úplně stejně a randál nesnášejí, takže u nás se nebouchá. Výjimku tvoří jen nějaký ten špunt ze šampaňského o půlnoci,“ doplnil principál.

Reklama

Další články

Načítám