Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, že celá početná rodina Donalda Trumpa (69) momentálně žije jeho kandidaturou na amerického prezidenta. Děje se tak o to víc, že právě jeho výroky jsou v předvolebních debatách nejvíc slyšet a Spojené státy rozdělují na dva tábory. V jednom jsou ale mnozí jeho odpůrci i zastánci zajedno, Donald Trump je macho se sexistickými sklony, k čemuž se přiklání i řada ženských politických osobností v čele s protikandidátkami Hillary Clinton a Carly Fiorinou. Toto tvrzení se ale nyní snaží vyvrátit jeho půvabná dcera Ivanka (34).

Ta o svém miliardářském otci tvrdí, že je vysoce genderově neutrální a nikoho nediskriminuje. „Pokud nemá někoho rád, vyjádří to. Prostě řekne, co si myslí. Podle mě je to jedna z jeho velkých předností. Plně upřednostňuje zásluhy, úspěch, schopnosti a dovednosti nad vzdělání a pohlaví,“ zastává se Trumpa dcera.

„V jeho společnostech jsou ženy na vysokých pozicích více než čtyři desetiletí. Řekla bych, že je jedním z největších obhájců žen. Byl mi po celý život skvělým příkladem. Stoprocentně věří v rovnost pohlaví,“ dodává Ivanka, která možná nakonec pomůže otci k nominaci na prezidenta za stranu republikánů a možná i k prezidentskému křeslu podobně jako Miloši Zemanovi jeho dcera Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám