Hlavní obsah
Článek

Talentovaná zpěvačka, ale taky herečka Dáša Zázvůrková (34), která byla múzou pro oscarového režiséra Miloše Formana (vybral si ji pro roli Vanilky v Dobře placené procházce), je obdivovaná za svůj krásný hlas, ale i mladistvý vzhled. Super.cz prozradila, jak ho docílila.

„Chci dělat to, co mě baví, co mě naplňuje. Možná jsem pro některé nezajímavá, protože nepiju. Nekouřím, nefetuju, nestřídám chlapy na potkání, ale aspoň se za sebe nemusím stydět,“ usmívá se Dáša Zázvůrková, která říká, že chce dělat věci, které mají smysl jak pro ni, tak pro ostatní. Kromě toho učí ve svých milovaných Voticích na Základní umělecké škole.

„Když mám čas, závodně vesluji a i jinak sportuji nebo si vezmu dobrou knížku nebo jdu s přáteli na kávu. Ráda bych udělala i další desku se šansony, tak věřím, že se mi to třeba podaří a že třeba přijde i nějaká další hezká role,“ věří Zázvůrková.

Momentálně Dáša dotočila pokračování Kleinových Básníků, dostala menší roli v seriálech Přístav, Bezdružice a spolu s kamarádkou, herečkou Jitkou Sedláčkovou, vystupuje v minidramatu Lidský hlas, které zrežíroval Boris Hybner.

Aktuálně ji u srdce nejvíc hřeje, že nedávno uspořádala v pražském Semaforu charitativní koncert, jehož výtěžek putoval pro nemocné a handicapované či seniory. „Vím, že je nutné, aby si člověk vydělal na nájem a jídlo a takové ty běžné věci, ale myslím si, že je třeba i pomáhat. Rozhodla jsem se, že chci pomáhat tam, kde je to třeba, proto jsem uspořádala koncert a výtěžek půjde klientům Konta Bariéry,“ prozradila Super.cz Zázvůrková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám