Hlavní obsah
Článek

Žhavá herečka, kterou znáte například ze seriálu Přístav, Barbora Mottlová (37) byla vždy obsazovaná do sexy rolí milenek a lehkých ženštin. Její zevnějšek k tomu doslova svádí. Na zbrusu nových fotkách se ale představuje v úplně jiné poloze.

Co stojí za takovou změnou? Stojí za vším snad její nový přítel? Naopak, i v tomto případě platí, že je třeba za vším hledat ženu. Autorkou nových fotek je fotografka Michaela Špánková, která zkrátka vidí sexy Mottlovou i jinak. Což předvedla na svých fotkách.

„S Baruškou jsme se setkaly už podruhé, tentokrát to bylo čistě o pocitovém focení. Bára je absolutně neafektovaný, skromný, inteligentní člověk. Hezky jsme si popovídaly a aniž bychom se nadály, fotily jsme úplně přirozeným tempem. Snažila jsem se Báru zachytit milou, něžnou a jemnou, přirozenou, prostě takovou, jaká je. Bylo to velmi milé setkání a bylo mi ctí s ní spolupracovat,” nechala se slyšet fotografka.

Herečka, modelka a zpěvačka je z nových snímků plných něhy a křehkosti nadšená. „Vím, že pro širokou veřejnost působím možná jako bláznivá holka, která se ráda pyšní, čím ji pánbůh obdařil, ale jsem uvnitř taky velmi citlivá a křehká žena, což zjevně můj zevnějšek přebije," svěřila se Bára Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám