Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Miss Gabriela Franková (30) oslavila během vánočních svátků i narozeniny. "Jsem ráda, že si našlo čas asi třicet mých přátel, kteří dorazili do vinařství ve Velkých Bílovicích z celého Česka," svěřila Super.cz Gábina, na jejíž oslavě nechyběly mj. Tereza Skoumalová (33), Nikola Buranská (31) nebo Lucie Kovandová (30).

"Jako překvapení pro kluky byla soutěž v páce s mistrem České republiky Lukášem Dorazilem. Akce se protáhla až do rána, pilo se, tancovalo a zpívalo. A v půlce večera jsem udělala tzv. sabráž. Sekerou jsem usekla hrdlo láhve. Zkoušet to pak chtěl kdekdo, došlo i na menší zranění, ale naštěstí si nikdo nic neusekl," popsala nám průběh oslavy Gábina, která si páku sama taky vyzkoušela.

Zajímaly nás samozřejmě také dárečky, které dostala. Byly mezi nimi i hity, na které se stály fronty, a zároveň vzbudily hodně protichůdné reakce. "Náramek s přívěskem korunky, kabelku a především vtipné dárky ušité mně na míru. A taky plno takových na klid a pohodu jako teplé ponožky, čokoládu a vonné svíčky. A taky alkohol, meruňkovici a sekt, a plno květin. A v jedné z nich se schovával i krásný prstýnek," vypočítala Franková. Z posledního dárku nám došlo, že po rozchodu s přítelem Romanem už asi vnadná blondýnka sama nebude, na což nám odpověděla mrkajícím smajlíkem.

Reklama

Další články

Načítám