Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (78), která ztvárňuje drbnu Vilmu Nyklovou v nekonečném seriálu Ulice, se hlavně těší na to, až se na Vánoce vyspí a bude mít klid. My ji potkali, když ještě před Štědrým dnem pořizovala kapra.

"Vánoce máme klasické, kapr a salát a hlavně se chci vyspat. Mám ráda klid a vždycky se těším, že bude na Štědrý večer ticho. Syn mluví, jen když se ho zeptám, ale když vidí, že se mi nechce, tak mi jde radši z cesty. Pes taky neštěká a kočka nemňouká," vylíčila nám své ideální Vánoce Jarka.

Nejraději je na své chaloupce za Prahou. "Pořád mám ale v Praze povinnosti, tak jezdím sem tam. Když v divadle Broadway hrajeme představení Vánoční zázrak, tak musím být v Praze, ale budu dojíždět, nemám to tak daleko," plánuje.

Příští rok bude dál pokračovat v Ulici, nic dalšího se jí nerýsuje. "Pak budu pokačovat v Mýdlovém princi také v Broadwayi. A také si chci dát konečně dohromady nějaké zdravotní věci. Nic vážného, ale už dva roky mě to obtěžuje. A pak uvidím, asi už budou prázdniny," smála se.

Novou seriálovou nabídku nedostala. "Je to zvláštní, že někteří herci mohou hrát na všech televizních kanálech, a jiní jen na tom, který je takzvaně domovský. Ale já si vážím toho, že jsem pořád v Ulici," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám