Hlavní obsah
Článek

Snad nikdy se nedostalo soutěži Miss Universe takové pozornosti jako letos. Postaral se o to tuto neděli moderátor slavnostního finále Steve Harvey, který v závěru večera omylem vyhlásil jinou vítězku, než měl. Onou nešťastnicí se stala dvaadvacetiletá Kolumbijka Ariadna Gutiérrez, které museli odebrat šerpu i korunku z vlasů a předat ji skutečné vítězce z Filipín. Málokdo si však v onen perný moment stihl všimnout Ariadniny neuvěřitelné podoby s nejbohatší televizní herečkou světa Sofíou Vergarou (51).

Gutiérrez, jež se po vyhlášení svého jména rozplakala radostí, aby po chvíli přišla ledová sprcha, se ovšem dočkala takové slávy, o níž by si jinak dívka na druhém místě mohla nechat jen zdát... Stejně jako její slavná čerstvě vdaná krajanka z Kolumbie i Ariadna už se začíná prosazovat nejen jako modelka, ale rovněž v televizi jako moderátorka.

Ač by se pár nepopiratelných odlišností mezi těmito kráskami našlo (dělí je například osm centimetrů výšky či minimálně tři čísla v objemu hrudníku), holky jsou od sebe jinak téměř k nerozeznání. Držitelka titulu Miss Kolumbie 2014 je přitom ještě o rok mladší, než hereččin syn Manolo (23), jenž ji nedávno vedl k oltáři a předal její ruku herci Joemu Manganiellovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám