Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dárky nemusí být spojovány jen s obdobím Vánoc, protože řada známých osobností se té nejlepší nadílky dočkala už v průběhu roku. Podívejte se na nejkrásnější fotky dětí, které spatřily světlo světa v tomto roce.

Jednoznačně nejsledovanější událostí evropského kontinentu byl porod vévodkyně Kate, jejíž těhotenství bylo tématem č. 1 nejen pro britská média. Počátkem května se královská rodina rozšířila o Charlotte, která se stala miláčkem britského národa stejně jako její bráška George.

Na letošní hollywoodské úrodě mají zásluhu herečky Liv Tyler, Milla Jovovoich i Jessica Biel. Všechny slavné maminky se už ovšem vrhly do práce a natáčejí další projekty.

Zatímco dámy sledují své biologické hodiny, v případě tatínků na věku nezáleží. Alec Baldwin se třetího potomka dočkal v 57 letech a Jeff Goldblum si otcovskou roli poprvé vyzkoušel až po šedesátce.

Předpokladem k založení rodiny už nemusí být partner či partnerka. Homosexuální režisér Bryan Singer se syna dočkal díky kamarádce a mateřství bez partnera si užívá i herečka Lucy Liu. Dvanáctku nejroztomilejších miminek, v jejichž rodném listě je zapsán rok 2015, najdete v galerii.

Které miminko je nejroztomilejší?
Charlotte (dcera vévodkyně Kate a prince Williama)
60,5 %
Sasha (syn Shakiry a Gérarda Piquéa)
13,6 %
Silas (syn Jessici Biel a Justina Timberlaka)
5,3 %
Sailor (syn Liv Tyler)
1,5 %
Dashiel (dcera Milly Jovovich)
1,1 %
Rockwell (syn Lucy Liu)
1 %
Dashiell (syn Bryana Singera)
1 %
Charlie (syn Jeffa Goldbluma)
1,1 %
Rafael (syn Aleca Baldwina)
1,4 %
Chanel (dcera Coco Austin)
5,1 %
Jasmine (dcera Dwayna Johnsona)
4,4 %
Jagger (dcera Ashley Simpson)
4 %
Celkem hlasovalo 24080 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám