Hlavní obsah
Článek

Naše jediná miss World Taťána Kuchařová (36) si občas ráda odskočí z modelingu a zabrousí do hereckého světa. Společně s přítelem Ondřejem Brzobohatým (41) si před dvěma lety zahrála v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Sice byla kritizována za to, že moc přehrávala, ale to ji od dalších hereckých příležitostí neodradilo. Diváci České televize Taťánu už v neděli večer uvidí na televizních obrazovkách dokonce v hlavní roli!

Kuchařová si zahrála manželku hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) v romantické komedii Správnej dres. Pohled na atraktivní blonďatou fanynku v hokejovém dresu určitě nezklame, protože Kuchařová ve snímku hravě prodala své půvaby, které zastíní i případné herecké nedostatky.

Na obrazovkách uvidíme také modelku a lékarnici v jednom Janu Doleželovou (42), jež si také střihla roli přítelkyně hokejisty. V jejím případě navíc také tak trochu zlatokopky, a tak není divu, že jí role seděla. Na ukázku hereckého dialogu mezi Kuchařovou a Doleželovou se podívejte ve videu. A nezapomeňte hlasovat v naší anketě pod článkem...

Která modelka se vám jako herečka líbí víc?
Taťána Kuchařová
19 %
Jana Doleželová
9,1 %
Ani jedna, obě hrají příšerně
71,9 %
Celkem hlasovalo 7367 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám