Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dáreček v podobě smlouvy na roli v kvalitním filmu Phoebe Price (51) pod stromečkem určitě nenajde, takže svátky využila pro lascivní focení. Peprné snímky jsou dalším důkazem toho, jak zoufale jí chybí pozornost.

Phoebe Price nejspíš nesleduje současné trendy prosazující odklon od tvrdé erotiky ke smyslné provokaci. O nahotiny už dokonce nestojí ani pánský magazín Playboy, na jehož titulku se neúspěšná herečka snaží dostat už několik desetiletí. Hollywoodská zoufalka se však nevzdává snu o tom, že jí chlípné fotky zajistí slávu srovnatelnou s oskarovými herečkami.

Vánoční svátky jsou nejspíš pro známou nestydu spojeny se sexem, a nafotila se tak v outfitu podřadné eskortní společnice. Lascivní snímky chtěla doplnit sváteční atmosférou, ale sob na hlavě to příliš nezachránil.

Phoebe svou nejnovější kolekci nazvala Padesát odstínů Vánoc, čímž odkazuje na sadomasochistický film Padesát odstínů šedi, v němž by si ráda zahrála alespoň v komparzu. Hollywoodští producenti však o uvadající herečku nemají zájem. Phoebe by totiž obstála leda tak ve Vánočním Kameňáku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám