Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani loňský rok se neobešel bez nějakého toho hvězdného trapásku. Když ovšem pomineme všechna vykouknutá ňadra z odvážných blůzek a šatů či kalhotky při vystupování z aut, už nám toho tolik nezbude. Přesto se ale pár úlovků najde...

Vlastní kapitolu tvoří pády. Začátkem února se jedno nemilé zaškobrtnutí přihodilo oskarové britské herečce Helen Mirren. Na festivalu Berlinale se zamotala do svých brčálově zelených šatů na schodech před premiérou svého snímku Dáma ve zlatém.

V létě se pak skácela k zemi přímo na pódiu během vystoupení zpěvačka Demi Lovato. Za svůj krkolomný ‚držkopád‘ si vysloužila ovace stovek přihlížejících.

A do třetice tu máme noční můru všech modelek. Pád na přehlídkovém mole se v září během newyorského týdne módy nevyhnul Candice Swanepoel. Navíc se jednalo o ostře sledovanou show Givenchy.

Co se faux pas na koncertech týče, připomeňme například Palomu Faith, která dokázala během celé své písně v nesedících šatech fanouškům odhalovat nejen kalhotky, ale i podprsenku. Trapas dva v jednom má za sebou i herečka Meital Dohan, která na dobročinnou akci pro děti v Beverly Hills přišla se zkaženým make-upem i vystaveným ňadrem.

Herečce Michelle Monaghan pak na akci Nights of Stars v New Yorku nepěkně prosvítaly pod zelenými šaty bílé kalhotky. Tělové pak pro změnu přímo na červeném koberci na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes odtajnila Sophie Marceau.

A na závěr jediným mužským zástupcem v článku se stal Ashton Kutcher, kterému se koncem srpna přihodila malá nepříjemnost u poklopce na letišti v Los Angeles.

Reklama

Další články

Načítám