Hlavní obsah
Článek

Švédská kráska Anna Eberstein porodila ve středu 16. prosince dítě. Stejně jako u jejího prvorozeného potomka je otcem toho druhorozeného herec Hugh Grant. Britská hvězda se tak v pětapadesáti letech stala čtyřnásobným otcem.

O porodu informoval jako první švédský deník Sundsvall Tinding. Hugh ani Anna se však oficiálně vyjádřit nechtějí. „Anna Eberstein ze Sundsvallu má druhé dítě s filmovou hvězdou Hughem Grantem. Nejnovější člen rodiny poprvé uviděl denní světlo minulou středu,“ píše deník Tinding.

S novináři byla sdílnější Annina matka Susanne, která potvrdila, že dcera má druhé dítě a tedy sourozence pro tříletého syna Johna. O pohlaví a jménu nového vnoučete však šťastná babička hovořit nechtěla.

„Můžu potvrdit, že mám další vnouče. Je to úžasné, že máme vnoučata,“ libovala si v rozhovoru pro deník Örnsköldsviks Allehanda.

S bývalou přítelkyní Tinglan Hongovou má Hugh čtyřletou Tabithu a dvouletého Felixe. Anna mu tak porodila syna Johna jen chvíli předtím, než počal třetího potomka Felixe s Tinglan. Možná že pátého mu porodí opět ona. Grant totiž nežije ani s jednou z matek svých dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám