Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetileté Kaitlyn Davidson z Austrálie, která byla ještě nedávno tak hubená, že jí nezbylo nic jiného, než nakupovat oblečení v dětské konfekci, se podařilo zvítězit nad zákeřnou anorexií. A nejen to, dostala se dokonce do takové formy, že se nedávno účastnila své první soutěže Miss Bikiny. Zkrátka z extrému do extrému...

S nemocí Kaitlyn bojovala dva roky, v nejhorší fázi se dostala až na váhu 37 kilogramů. Padaly jí vlasy, zastavila se menstruace, byla jí stále zima, všechno ji bolelo a běžné denní aktivity pro ni představovaly nadlidsky náročný výkon. Lékaři ji navíc varovali, že její srdce může kdykoli vypověděl službu. To ji vyděsilo natolik, že započala okamžitou duševní i fyzickou očistu pod dohledem odborníků.

Během necelých dvou let přibrala téměř dvacet kilogramů a zdravý životní styl se stal její nedílnou součástí. V listopadu se dokonce účastnila své první fitness soutěže o Miss Bikiny, kde skončila šestá. Do budoucna ale Kaitlyn doufá, že na budou její umístění v soutěžích ještě o pár příček lepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám