Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jakub Smolík (56) za posledních dvacet dnů absolvoval devatenáct koncertů a jak tvrdí, je vyšťavený a těší se na vánoční rodinnou pohodu a pořádný oddech.

„Babička napekla a navařila a chystáme se na svátky do jižních Čech, kde oslavíme Vánoce. Sjedeme se komplet celá rodina s tchyní, tchánem, švagrem a švagrovou a samozřejmě dětmi. Dám si fakt pauzu, ale hned od ledna zase začnu utužovat kondici, kterou jsem v poslední době, bohužel, ztratil. Naordinuji si thai box, budu kopat a mlátit do pytle, dám si i posilovnu a doženu fyzické resty,“ vysvětlil Kuba.

A jak bude probíhat u Smolíků a jeho rodinného klanu Štědrý den? „Aby bylo jasno, k nám chodí zásadně jenom Ježíšek, a to chci zdůraznit. Přes práh mi nesmí vkročit Santa Claus ani Alláh. A co bude dál? Jsme klasici, takže zazáří stromeček, k jídlu, jak jinak, bude kapr, salát, pak zazvoní zvoneček a jdeme si s dětmi vybalit dárky. Já se na přípravách štědrovečerních radovánek pracovně moc nepodílím, ale zase třeba sponzoruji Ježíška, který ta překvapení nosí. Zazpíváme si koledy a pak se půjdeme asi trošku projít, ale ne zase moc. Prostě Vánoce budou pro všechny radost a relax,“ dodal Jakub Smolík na vánočním koncertě v Divadle Hybernia.

Podpořit ho do hlediště přišla i manželka Petra s dcerou Petruškou. Kubíček (2,5) by prý taťkův pěvecký maraton ještě nezvládl, takže zůstal doma, kde ho hlídala babička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám