Hlavní obsah
Článek

Před pěti lety se nad televizním a filmovým režisérem Vladimírem Drhou (71) stahovala mračna. Nebýt včasné diagnózy lékařů, kterou byla rakovina, zřejmě by už nebyl mezi námi. Tehdy mu podle deníku Blesk pomohli dva lidé - kamarádka, která správně odhalila vážnost situace, a herec Filip Rajmont (38) známý ze seriálu Ulice jako Otík.

Drha tehdy po dlouhém přemlouvání kamarádce ukázal svou dutinu ústní, kde se mu podle něj na horním patře ‚udělaly nějaké afty‘. To co viděla, se jí ale rozhodně nezdálo jako žádná banalita, a tak jej okamžitě poslala do nemocnice, kde mu lékaři zjistili rakovinu a bez odkladu provedli operaci. Po ní se mu ovšem přitížilo, ale kamarád Filip Rajmont mu vyjednal léčbu v Motole. Tam se podařilo režiséra vyléčit i přesto, že o horní patro přišel a nyní je odkázán na nasazovací.

V současnosti je Drha, mezi jehož poslední tvorbu patřil například seriál Velmi křehké vztahy, v domácím léčení, kde jej navštěvují sestry a třikrát denně mu dávají umělou výživu přímo do žaludku. Stará se o něj ale také Filip Rajmont, který prý uklízí, nakupuje a vyřizuje veškeré úřady a prý i proto, aby měl Rajmont ve všem volné ruce, spolu uzavřeli registrované partnerství. „Díky němu žiju. Filip se stará úplně o všechno,“ nechal se slyšet Drha, jenž si Filipovu péči nemůže vynachválit.

Reklama

Další články

Načítám