Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) nedokáže svým blízkým sdělit, co by si vlastně přála od Ježíška. "Mám s tím problém, protože po mně chtějí seznam toho, co bych chtěla, a vůbec nevím, protože myslím, že všechno mám," pro jistotu zaklepala na zuby Ewa.

"Je mi blbé přát si desáté triko, když už jich devět mám. Asi je těžké pro mě koupit dárek. Ale baví mě zážitky nebo společné výlety jsou vždycky nejlepší," míní zpěvačka, která bude Vánoce trávit doma ve Vendryni s rodinou.

"Je to tradice, nikdy si na svátky neberu žádné vystoupení, musím být doma s rodinou. Nejraději bych si i vypnula telefon. To je vlastně takové vánoční přání, které bych přála i ostatním, protože si myslím, že kolikrát už i u vánoční večeře mají lidi pod stolem mobilní telefon a posílají nebo odpovídají na hromadné esemesky," sní o klidu Ewa.

Protože je věřící, na Vánoce chodí s rodinou i do kostela na mši. "Ale podle polského náboženství je to většinou v pět ráno 25. prosince, což je takové bolavé vstávání, ale aspoň na ty Vánoce se s rodinou snažíme chodit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám