Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohli tady se svými blízkými být ještě spoustu let, někdo si pro ně ale přichystal jiný konec. Zdaleka ne vždy to byli oni sami, i když dobrovolný odchod si vybrala zřejmě polovina z nich. Tragédie, nešťastná náhoda, vražda i podlomené zdraví, i to letos krutě zamíchalo kartami.

V polovině ledna ve věku 37 let zemřel herec, model a kulturista Greg Plitt. Srazil jej vlak, když se v blízkosti kolejí snažil natočit reklamu na proteinový nápoj. Pravděpodobně šlo o nešťastnou souhru okolností, i když se zpočátku spekulovalo i o sebevraždě.

23. března dobrovolně skoncoval se životem britský zpěvák Lil‘ Chris, který se v patnácti letech proslavil v seriálu Rock School v hlavní roli s Genem Simmonsem. Podle oficiální zprávy z policejního vyšetřování se jednalo o sebevraždu oběšením kvůli velmi vážným depresím, jimiž mladý hudebník trpěl. Bylo mu 24 let.

Přesně o měsíc později se krátce před svými dvacátými narozeninami zastřelil kulkou do hlavy herec Sawyer Sweeten, jenž se proslavil v seriálu Raymonda má každý rád, kde se svým dvojčetem Sullivanem začali objevovat už v šestnácti měsících.

V polovině července otřásla šílená tragédie rodinou australského zpěváka Nicka Cavea. Jeho teprve patnáctiletý syn Arthur Cave se zřítil z útesu v anglickém Brightonu a později následkům svých zranění v nemocnici podlehl.

Zřejmě nejsledovanější proces se smutným koncem letos patřil Bobbi Kristině Brown, dceři zesnulé zpěvačky Whitney Houston a zpěváka Bobbyho Browna. Ta ve věku 22 let zemřela po několikaměsíčním boji na nemocničním lůžku po domnělém pokusu o sebevraždu utopením ve vaně.

V srpnu postihl smutek i rodinu herce Morgana Freemana. Jeho nevlastní vnučka a příležitostná herečka Edena Hines byla 16. 8. 2015 nalezena mrtvá s bodnými ranami po těle před svým domem v New Yorku. Byla zavražděna svým partnerem Lamarem Davenportem, jenž ji napadl s nožem v ruce a vykřikoval, že je posedlá ďáblem.

S obrovskou ztrátou se musel vypořádat rovněž herec Jim Carrey, jenž v září ukončil vztah s půvabnou asistentkou Cathrionou White. Mladá žena rozchod neunesla a rozhodla se připravit se o život. Ve svých 28 letech se předávkovala léky.

Začátkem listopadu celou Latinskou Amerikou otřásla zpráva o autonehodě, při níž přišla o život kolumbijská televizní hvězda Adriana Campos a její životní partner Carlos Rincón, který seděl v osudnou chvíli za volantem.

Koncem měsíce pak těžká forma zápalu plic sprovodila ze světa teprve dvaatřicetiletého Joshuu Shintaniho známého ze snímku Těžce zamilován. Obézní herec měl podlehnout  nemoci na rodné Havaji.

Dvacet let poté, co vystupoval v televizi v dětském pořadu vedle současných hvězd první velikosti jako Britney Spears, Christiny Aguilery či Justina Timberlaka byl za podezřelých okolností nalezen mrtvý zpěvák Marque Lynche (†34). Jeho spolubydlící jej bez známek života našel v jejich newyorském bytě.

Reklama

Další články

Načítám