Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický fotbalista Frank Lampard, který i ve svých sedmatřiceti letech aktivně hraje za klub New York City a až do loňského roku byl součástí anglické reprezentace, se o víkendu oženil. Za manželku pojal o rok mladší irskou televizní moderátorku zpravodajské relace na stanicích BBC a ITV Christine Bleakley. Dvojice složila slib v neděli odpoledne během obřadu v kostele Svatého Pavla v londýnském Knightsbridge. Jejich manželství předcházel čtyřletý vztah.

Nevěsta si oblékla šaty od návrhářky Suzanne Neville, která navrhovala svatební róbu například i pro zpěvačku Katherine Jenkins, herečku Kym Marsh či olympijskou vítězku v cyklistice Victorii Pendleton.

Úchvatná nevěsta byla i se závojem lemovaným krajkou ztělesněním elegance a nejen její muž, ale i všichni svatebčané na ní mohli oči nechat. Když procházela svatební uličkou, linulo se prý kostelem obdivné ‚ách‘. Lamparda přišlo podpořit hned několik kamarádů z jeho nejslavnější éry u Chelsea včetně kapitána týmu Johna Terryho.

Pro Bleakley i Lamparda se jedná o první sňatek, i když fotbalista má se svou bývalou snoubenkou Elen Rivas dvě děti ve věku 10 a 8 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám