Hlavní obsah
Článek

Rozchody a rozvody k životu patří stejně jako svatby, nové vztahy či narození dětí... Letos společnou cestu ukončily - některé v poklidu, jiné za burácení hromů - tyto páry.

Nejčerstvější informací je rozchod vítězky StarDance Marie Doležalové (37), která ukončila vztah s (ex)partnerem Pavlem. Rozešli se bez pozornosti médií, Maruška rozluku prozradila v rozhovoru před finále taneční soutěže.

Velké pozornosti se naopak dostalo rozchodu Leoše Mareše (47) a Petry Faltýnové (45), a to přestože nešlo o první, ale o několikátý (zatím to vypadá, že bude konečně platný, neb oba mají již delší dobu nové partnery), Lucie Borhyové (45) a jejího kolegy ze zpravodajství Novy Michala Hrdličky či Romana Vojtka (51) a jeho ženy Terezy. Jejich rozchod přišel nečekaně, krátce před narozením jejich společného syna Benedikta. Na přetřes přišel také rozchod Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka.

Vztah nevydržel ani Vlaďce Erbové (42) a Tomáši Řepkovi, hercům Hynku Čermákovi a Daniele Choděrové, Lucii Bílé (57) a Petru Makovičkovi, bývalé České Miss Gabriele Frankové a rozpad vztahu nedávno potvrdila také moderátorka Kristina Kloubková.

Reklama

Další články

Načítám