Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Uplynulý víkend byl pro obdivovatele ženské krásy hodně náročný. Záhy po sobě se totiž uskutečnila finále obou nejprestižnějších soutěží, v nichž reprezentantky Česka bohužel neuspěly.

V sobotu přišla z čínského města Sanya zpráva o tom, že Česká Miss World Andrea Kalousová v mezinárodní konkurenci nezabodovala. Mnohem více se radovalo Španělsko, které na Miss World zastupovala třiadvacetiletá blondýnka Mireia Lalaguna Royo. Tato dívka porotu zaujala nejvíce a odnesla si korunku pro vítězku. K úspěchu jí nejspíš pomohla i drobná nedokonalost v podobě poruchy pigmentace.

Jen o den později se centrem ženského půvabu stalo Las Vegas v USA, kam za Českou republiku vyrazila Nikol Švantnerová (31). Ani ona bohužel nepostoupila mezi nejlepší 15 a odešla s prázdnou. Novou Miss Universe se stala šestadvacetiletá Pia Alonzo Wurtzbach z Filipín, což je třetí vítězství pro tuto zemi.

Vkus porotců dvou nejprestižnějších soutěží se značně liší. Zatímco úspěch Filipínky nikoho příliš nepřekvapil, Španělka není zrovna prototypem vítězky soutěže krásy. Která ze dvou nových královen se vám líbí více?

Která vítězka mezinárodní soutěže krásy se vám líbí více?
Miss World 2015 Mireia Lalaguna Royo
22,2 %
Miss Universe 2015 Pia Alonzo Wurtzbach
77,8 %
Celkem hlasovalo 16099 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám