Hlavní obsah
Článek

Nezmeškejte bombastické slevy až 66 % na 3 333 modelů nábytku do vašeho bytu, domu i kanceláře. Přidejte se k těm, kteří si dali novoroční předsevzetí "Vylepším své bydlení!" a bez námahy jej dodrží. Jak? Objednají si do 6. ledna u MT nábytek nové vybavení za totálně ořezané ceny. Všechno dostanou za pár dnů až domů, ušetří hned na startu roku tisíce korun a ještě je bude těšit elegantně splněné předsevzetí. Neváhejte, jednodušší už to nebude a akce platí do zítřka!

Vylepšete své bydlení s obývací stěnou za neskutečnou cenu. Všichni budou koukat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadešel správný čas dát vašemu obydlí větší šmrnc. Začněte v obýváku, do kterého padne jako ulitá tmavá obývací stěna Pruno. V jejím středu se vyjímá široký televizní stolek, na který postavíte i tu nejdelší úhlopříčku. Doplňuje jej vyšší skříňka se závěsnou vitrínou a policí, takže máte dostatek různých prostor na vystavení suvenýrů i uložení písemností. O odolný povrch se starat nemusíte, stačí z něj občas setřít prach. U MT nábytek jen do 6.1.! Dříve za 8 664 Kč.

Praktická i romantická. Ložnici, o jaké už dlouho sníte, teď máte jen na dosah prstu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se lehce a s dobrou náladou v péči ložnicové sestavy Veria. Příjemná kombinace světlých dekorů projasní vaše rána a díky prostorné skříni a komodě také hned najdete něco oslňujícího na sebe. Velikost postele i typ matrace si navíc vyberete podle svých potřeb, takže si tuto báječnou ložnici přizpůsobte přímo na míru. A aby toho nebylo málo, dostanete od MT nábytek dopravu až domů úplně zadarmo. V akci poslední 3 dny. Dříve za 17 758 Kč.

Lákají vás lednové výprodeje oblečení? Všechno nové uložíte do zrcadlové skříně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vrhněte se do novoročních výprodejů oděvů, místa na ně budete mít habaděj. Tedy pokud si pořídíte šatní skříň Avery od MT nábytek. Za tichými posuvnými dveřmi najdete spoustu úložného prostoru v policích, doplněných tyčí na ramínka. Pozici velkých čelních zrcadel si zvolíte tak, aby vždy ukazovala, že vy jste na světě nejkrásnější. Neváhejte a pořiďte si domů výjimečný kousek za výjimečnou cenu. Dříve za 11 610 Kč.

Psací stůl, který dělá z trojek dvojky a z dvojek jedničky. Potěšte svého školáka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše dítko nosilo ze školy lepší známky? Pořiďte mu psací stůl Irving a uvidíte ty změny. Díky prostorným skříňkám, praktickému šuplíku nebo výsuvné desce na klávesnici si školák uspořádá věci podle svého a učení ho bude mnohem víc bavit. Povrch stolu snese rozlitý džus i škrábnutí pravítkem, tak se s potomkem poraďte o barvě a potisku a těšte se na jedničky. Za super cenu už jen pár dnů! Dříve za 3 457 Kč.

Exkluzivní akční ceny nábytku! Tisíce modelů se slevou až 66 % - bydlete v novém roce lépe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

3 333 stříbrných stříkaček stříkalo přes… Nelámejte si jazyk, máme pro vás lepší verzi: 3 333 modelů nábytku zlevněno právě teď. A to od 23 až do 66 %! Využijte mimořádně výhodnou novoroční výprodejovou akci, ve které pro vás máme útulnou ložnici jen za 7 490 korun, obří sedací pytel XXXL za nevídaných 2 090 korun i atraktivní obývací stěnu za senzačních 3 990 korun. A k tomu spoustu dalšího nábytku do celé domácnosti za nejnižší možné ceny. S akcí končíme zítra, 6. ledna!

Další články

Načítám